«Καμπανάκι» κινδύνου: «Δεν έχουμε σωθεί ακόμα»

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην ήττα από τον Χολαργό ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην απουσία του Μποχωρίδη, γεγονός που στέρησε το rotation στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια για τον Χολαργό για τη νίκη και την είσοδο στα πλέι οφ. Μετά από πολύ καιρό παρουσιαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλοί στις επιλογές μας και μεστοί στις αποφάσεις μας στην επίθεση και συνεπέστατοι στην άμυνα. Γι’ αυτό είχαμε και το προβάδισμα, που ίσως θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε άλλη μια ατυχία να διαχειριστούμε, καθώς χάσαμε τον Μποχωρίδη, ο οποίος ήταν εξαιρετικός σήμερα τόσο εκτελεστικά όσο και στο διάβασμα του παιχνιδιού. Ήταν μια απουσία και μια αλλοίωση στο rotation που δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε. Ο Χολαργός μπήκε πιο δυνατός και διψασμένος για τη νίκη ειδικά στην τελευταία περίοδο και κάπως έτσι διαμορφώνεται η ανάγνωση του αγώνα.

Εμείς συνεχίζουμε. Ακούω να λένε διάφοροι ότι τα τρία επόμενα παιχνίδια δεν έχουν κάποιο αντίχτυπο, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα δεν έχει σωθεί μαθηματικά. Χρειάζεται μια νίκη και το παιχνίδι απέναντι στην Κύμη, είναι παραπάνω από τελικός για μας. Έτσι θα προετοιμαστούμε, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε», ανέφερε ο προπονητής των «κίτρινων».