Καστρίτης: «Πίστη και εμπιστοσύνη μεταξύ μας»

11

Ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, γιατί κατάφεραν να ανατρέψουν τη διαφορά των 15 πόντων και να πάρουν το σπουδαίο διπλό μέσα στο Ρέθυμνο.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και όλα τα εύσημα στους παίκτες μας. Η νίκη για μας ήταν πάρα πολύ σημαντική σήμερα, την θέλαμε πολύ. Γνωρίζαμε τη σημασία του αγώνα και για το Ρέθυμνο, ήταν ένας τελικούς γι’ αυτούς, αλλά τελικός ήταν και για μας. Έτσι έπρεπε να αγωνιστούμε κι εμείς, ούτως ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να βρούμε μια σταθερή απόδοση.

Η νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αξίζουν μπράβο στα παιδιά μας, γιατί ενώ έχουμε χάσει δύο παιχνίδια με σημαντικό προβάδισμα, σήμερα κερδίσαμε, καταφέρνοντας να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Αυτό για να γίνει χρειάζονται πολλά ψυχικά αποθέματα, πίστη και εμπιστοσύνη μεταξύ μας και υπομονή κατοχή με κατοχή για να είμαστε στο τέλος νικητές. Οι παίκτες μας το εκτέλεσαν αυτό στο έπακρο.

Είναι μια δύσκολη ήττα για το Ρέθυμνο, καλή δύναμη σε όλους τους ανθρώπους, στον κόουτς Ζιάγκο. Είναι καταστάσεις που μας κάνουν καλύτερους”.

Ρωτήθηκε για την διαχείριση του ρόστερ σε μια κρίσιμη περίοδο της ομάδας και απάντησε πως “δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά κάθε μέρα στο γήπεδο. Δεν είμαστε η ομάδα που έχει έναν ηγέτη, ένα αστέρι, αλλά μια ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα και προσπαθεί επιθετικά να έχει επιλογές με πολλούς παίκτες. Δουλεύουμε πολύ καλά κάθε μέρα στο γήπεδο και δεν βρίσκω για ποιο λόγο αυτό να μη βγει στο γήπεδο. Μετά τις δύο ήττες (με Χολαργό και Κύμη) συζητήσαμε αρκετά με τα παιδιά, γι’ αυτό και μίλησα για πίστη και εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε. Σήμερα ανταποκριθήκαμε σωστά και συνεχίζουμε στον β’ γύρο. Ξέρουμε ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη…».