«Καταζητείται η σύζυγος του Λάσκαρη»

1622

Η Γεωργία Ευσεβίου, σύζυγος του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Άρης, Νίκου Λάσκαρη, καταζητείται από τις ελβετικές αρχές για την υπόθεση της αντιδικίας του ζεύγους με τον Λετονό επιχειρηματία Μιχάλ Σουμπότινς.

Ένταλμα σύλληψης και για τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παρασκήνιο», οι ελβετικές αρχές έχουν ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ με κατεπείγον σήμα την σύλληψη της Γεωργίας Ευσεβίου, σχετικά με την υπόθεση υπεξαίρεσης 915 κιλών χρυσού και 57 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τον Νίκο Λάσκαρη.

Φυσικά, η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά την δικαστική διαμάχη του ζεύγους με τον Λετονό επιχειρηματία Μιχάλ Σουμπότινς, που δραστηριοποιείται στην αγορά χρυσού μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, όντας παράλληλα ο νόμιμος εκπρόσωπος της αλλοδαπής εταιρίας MD7 Trade Ltd. Ο Σουμπότινς εμπλέκει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης και την σύζυγό του σε μία απάτη «μαμούθ» υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηρίοτητες, ενώ μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του, έχει ασκήσει αγωγή στο ζεύγος στις 31 Μαρτίου 2017, αξιώνοντας το ποσό των 97,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια, έχουν κατατεθεί και μηνύσεις από την πλευρά του Λετονού επιχειρηματία, κάτι που οδήγησε στο κατεπείγον σήμα των ελβετικών αρχών για την σύλληψη της Γεωργίας Ευσεβίου.

Θυμίζουμε πως ο Μιχάλ Σουμπότινς κατέθεσε πριν λίγες μέρες στην ανακρίτρια για την αντιδικία του με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Άρης και την σύζυγό του, οι οποίοι πρέπει να καταθέσουν και αυτοί με την σειρά τους στις αρμόδιες αρχές. Άλλωστε, σε βάρους του ζεύγους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικής μορφής, κάτι που δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την σοβαρότητα της κατάστασης.

πηγή:sdna.gr