Κατατέθηκαν από τον ΑΣ Άρης τα πρώτα χρήματα για την ενίσχυση της ΚΑΕ

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης κατατέθηκαν σήμερα (15/11) στην αρμόδια Δ.Ο.Υ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέχρι τώρα από το λογαριασμό που δημιουργήθηκε στη viva, αλλά και τα κουπόνια ενίσχυσης προς αρωγή στην ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι σήμερα Παρασκευή (15/11) κατέθεσε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέχρι τώρα από το λογαριασμό που δημιουργήθηκε στη viva, αλλά και τα κουπόνια ενίσχυσης, προς αρωγή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Το συγκεκριμένο ποσό κατατέθηκε στην Εφορία για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της εξασφάλισης φορολογικής ενημερότητας της ΚΑΕ.

Η προσπάθεια, φυσικά, δε σταματά εδώ. Οι φίλοι του ΑΡΗ, η συνδρομή των οποίων μέχρι τώρα είναι συγκινητική, μπορούν να συνεχίσουν να ενισχύουν την προσπάθεια:

1) καταθέτοντας το ποσό που επιθυμούν (5, 10, 20, 50 και 100 ευρώ) στη viva (στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/),

2) αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας που έχει παραλάβει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ από την ΚΑΕ (100 ευρώ έκαστο, Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:30 έως τις 15:30 από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, Αλκμήνης 69) και

3) με την αγορά κουπονιών (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:30 έως τις 15:30, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ).