Κλήρωση τριών εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Άρης για φοιτητές

Τρεις φοιτητές οπαδοί του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εεισιτήριο διαρκείας της ομάδας μπάσκετ, προσφορά ενός φίλου της ομάδας από το εξωτερικό

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:

Ο κόσμος του ΑΡΗ από κάθε γωνιά της γης συνεχίζει την προσπάθεια για την ενίσχυση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Φίλαθλος που διαμένει στο εξωτερικό και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, αγόρασε μέσω του Α.Σ. ΑΡΗΣ τρία εισιτήρια διαρκείας, τα οποία επιθυμεί να κληρωθούν για φοιτητές.

Όσοι επιθυμούν να μπουν στην κλήρωση για ένα εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, καλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και Α.Μ.Κ.Α.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση asarispress@gmail.comαπό σήμερα Δευτέρα (18/11) μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (20/11) στις 12:00 το μεσημέρι. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη στις 15:00 και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ (www.arisac.gr).

Οι φίλοι του ΑΡΗ που θα κερδίσουν τα διαρκείας, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων. Σημειώνεται ότι για να παραλάβουν το διαρκείας τους, θα πρέπει να προσκομίσουν το φοιτητικό πάσο τους για τη χρονιά 2019-20.

Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια για πρώτη φορά στον καθοριστικό αγώνα της ομάδας μπάσκετ με το Περιστέρι, την Κυριακή 24/11.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να συνεχίσουν να παίρνουν μέρος στην κλήρωση για τα 20 εισιτήρια για ανέργους τα οποία προσφέρει επίσης φίλαθλος της ομάδας που διαμένει στο εξωτερικό.