Κλειδιά η θέληση και η αποφασιστικότητα με ΠΑΟΚ

24

Ο Νίκος Γκίκας σχολίασε το Game 3 των μικρών τελικών με τον ΠΑΟΚ (9/6, 18:00) και στάθηκε στην θέληση και την αποφασιστικότητα που πρέπει να έχει αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά το blog του αρχηγού του Προμηθέα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Τα κλειδιά είναι η θέληση και η αποφασιστικότητα

Το Σάββατο παίζουμε στην έδρα μας κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας σαν στόχο να μείνουμε ζωντανοί στην σειρά των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League και να μην είναι αυτό το τελευταίο μας παιχνίδι για φέτος.

Μετά τις 2 ήττες που κάναμε από τον ΠΑΟΚ στα 2 πρώτα παιχνίδια της σειράς των μικρών τελικών, τα πράγματα, πλέον, είναι πολύ δύσκολα για εμάς, όμως παίζουμε μέσα στο σπίτι μας και είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για τη νίκη, ούτως ώστε την επόμενη εβδομάδα να ξαναπάμε στην Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την 3η θέση.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών με τους Σαλούστρο, Μιλόσεβιτς, Χολ, Ελις, Πράδερ και Γερομιχαλό – ο οποίος έπαιξε με προστατευτική μάσκα την Τετάρτη – και ήταν φυσιολογικό στον β΄ μικρό τελικό, όταν άνοιξε και η ψαλίδα του σκορ, να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νεαρούς μας παίκτες, προκειμένου να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν θέλουμε να τελειώσει η σεζόν το Σάββατο. Θα τα δώσουμε όλα για να μειώσουμε την σειρά σε 2-1 νίκες. Τα κλειδιά θα είναι η θέληση και η αποφασιστικότητα μέσα στο παρκέ. Θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου μας. Οι πατρινοί φίλαθλοι ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κι αυτό θέλουμε να κάνουν και τώρα».