«Κρατήστε τα εισιτήρια σας»

Σύμφωνα με την απόφαση του ΓΓΑ, Γιάννη Ανδριανού, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Πυλαίας, ότι πρέπει να τα κρατήσουν.

Κι αυτό γιατί τα ίδια θα χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι όταν αυτό οριστεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβλήθηκε η διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ που είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου (7μ.μ.)

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα πρέπει να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τον αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που αναμένεται να γνωστοποιηθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός αναφέρει: Ύστερα από τις σχετικές εισηγήσεις αφενός της Ελληνικής Αστυνομίας – στην οποία αναφέρεται ότι μεγάλες δυνάμεις της θα διατεθούν για τη λήψη μέτρων εν όψει της επετείου της 17ης Νοέμβριου – και αφετέρου της ΔΕΑΒ, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλεται ο αγώνας καλαθοσφαίρισης της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League: ΚΑΕ ΠΑΟΚ – ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο».