Κόλαφος το Φύλλο Αγώνα!

24

Μπορεί στο Αλεξάνδρειο σήμερα το βράδυ να ΜΗΝ έγιναν τέτοιας έκτασης επεισόδια που δικαιολογούν την κατάληξη των πραγμάτων, ωστόσο το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές, καίει τον Άρη, που κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία.

Όπως γράφουν στο Φύλλο Αγώνα οι διαιτητές, στην πρώτη διακοπή του αγώνα έπεσαν ρολά χαρτιού “και ένα τραυμάτισε ελαφρά τον πρώτο διαιτητή στο μέτωπο, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμοραγία, που σταμάτησε με τη φροντίδα του γιατρού του Άρη”. Οι διαιτητές κάνουν λόγο για “τραυματισμό διαιτητή” με ότι συνεπάγεται αυτό…

Σε ότι αφορά τη δεύτερη διακοπή, που ήταν και η οριστική, οι διαιτητές αναφέρουν ότι έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο πλαστικά μπουκάλια, αναπτήρες και κέρματα, ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου, κάτι που δεν έγινε.

Εφόσον ο Άρης πάει με το άρθρο 33 του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ, κινδυνεύει με μηδενισμό (χάνει το παιχνίδι 0-20), δεν παίρνει τον βαθμό της ήττας και του αφαιρούνται και άλλοι δύο βαθμοί. Αυτό σημαίνει ότι χάνει και τους βαθμούς της νίκης με τον Πανελευσινιακό και μένει στο 0.

Συν τοις άλλοις, απειλείται με πρόστιμο 10.000 ευρώ.

 

fa1