ΛεΜπρόν : “Ήμουν έτοιμος να φύγω από τη φούσκα, αλλά ο Ομπάμα μου άλλαξε τη γνώμη”

H συμβολή του Μπαράκ Ομπάμα ήταν καθοριστική για να συνεχιστεί η σεζόν του ΝΒΑ και να μην τελειώσει άδοξα, όπως αποκάλυψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Βασιλιάς τόνισε πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν το πρόσωπο-κλειδί για να αλλάξουν στάση οι Λέικερς και να μείνουν στη… φούσκα, αφού σκεφτόντουσαν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν λόγω της δολοφονίας του Τζέικομπ Μπλέικ.

«Έφτασε η στιγμή που εμείς σαν Λέικερς, ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε από τη φούσκα. Και μιλάω και για μένα. Προσπαθούσαμε να δουμε τι θα κάνουμε, αν θα μείνουμε ή όχι. Ποιο είναι το σχέδιο μας. Και είμαι τυχερός που έχω για φίλο τον, 44ο πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Ομπάμα. Επέτρεψε σε μένα και τον Κρις Πολ να μιλήσουμε στο τηλέφωνο μαζί του και μας καθοδήγησε. Όταν υπάρχει χάος, όταν οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι κίνηση πρέπει να κάνουν, πως να χειριστούν μια κατάσταση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μιλήσεις με κάποιον και να σε καθοδηγήσει.. Είμαι τυχερός που έχω έναν φίλο που μας έδειξε τι σημαίνει να ηγείσαι. Ο Ομπάμα μας είπε πως μπορεί να υπάρξει πλάνο για να συνεχιστεί η σεζόν και ότι θα πρέπει να προσπαθούμε να πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε ο ηγέτης των Λέικερς.