Λευκό… απουσιολόγιο στον Ηρακλή ενόψει ΠΑΟΚ

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. «Φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς τα εισιτήρια.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ηρακλή για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με τους Ντάριους Γκάρετ και Ολιβιέρ Χάνλαν να μετέχουν κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Επιπλέον, όμως ενημέρωσε η «κυανόλευκη» ΚΑΕ, το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου είναι μεγάλο για την εν λόγω αναμέτρηση (28/12, 17:45), με τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται σε γοργούς ρυθμούς τόσο από τα γραφεία της ΚΑΕ, όσο και από το διαδίκτυο (www.ticketmaster.gr).

Η ΚΑΕ Ηρακλής υπενθύμισε ότι στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και καθημερινά συνεχίζεται η προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Ηρακληδέα νεαρού φιλάθλου Μιχάλη Παπαθανάση, που πρέπει να υποβληθεί σε κρίσιμες ιατρικές εξετάσεις στη Γερμανία μετά από σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στην καρδιά.

Επίσης συνεχίζεται η συλλογή ρούχων, παπουτσιών, παιχνιδιών και τροφίμων που θα δοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2310-219233 και στο [email protected]