Λιαδέλης: «Λάθος μου που πήγα στον ΠΑΟΚ»

«Λάθος» χαρακτήρισε την επιλογή του να πάει στον ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Λιαδέλης, σε συνέντευξη, τονίζοντας πως του λείπει ο…Άρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν παρακολουθώ πολύ μπάσκετ γιατί στεναχωριέμαι. Το μπάσκετ ήταν η ζωή μου. Βλέπω μόνο την Εθνική, αλλά και πάλι στεναχωριέμαι. Μου λείπει πολύ και ο Άρης, γιατί ήταν η ομάδα που μεγάλωσα. Ήταν ένα λάθος που πήγα στον ΠΑΟΚ. Το έκανα, όμως, μόνο και μόνο για να είμαι στη Θεσσαλονίκη. Λάθος επιλογή και μετά από χρόνια κρινόμαστε. Με αγκάλιασε ο ΠΑΟΚ, αλλά αποδείχθηκε πως μπορούσα να το αποφύγω».

«Δεν μου ξανά έγινε πρόταση από τον Άρη».

«Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου γι” αυτά που έζησα μέσα από τους τραυματισμούς μου. Κατάφερα να τους ξεπεράσω και να παίζω».

«Μέσα μου θα μείνει χαραγμένο το κύπελλο Κόρατς στη Τουρκία. Ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Υπήρχαν κι άλλοι τίτλοι στην καριέρα μου, αλλά οι τίτλοι με τον Άρη και ειδικά στην Προύσα δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Θυμάμαι πως ενώ χάσαμε στο πρώτο ματς δείξαμε ομάδα και γυρίσαμε το παιχνίδι για να κατακτήσουμε το τίτλο. Φυσικά, δεν μπορούσαμε να παραβλέψουμε τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας και ειδικά στο αεροδρόμιο. Ήταν απίστευτο».

«Έχω ακούσει πως ο Λάσκαρης είναι ένας επενδυτής που θέλει να κάνει μεγάλη την ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να κάνει ξανά τον Άρη μεγάλο. Είναι σοβαρός άνθρωπος και μπορεί να τα καταφέρει».

«Έχω δώσει φανέλα και παπούτσια στο μουσείο του Άρη. Θέλω να το επισκεφθώ και θα το κάνω το καλοκαίρι μαζί με τον γιο μου».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κόσμο του Άρη. Εμένα με έφερε ο κόσμος στον Άρη».