Λυκογιάννης: «Θα παίξει σημαντικό ρόλο ο ρυθμός κόντρα στον Προμηθέα»

O Αρης Λυκογιάννης στάθηκε στη σημασία του ελέγχου του ρυθμού, ενόψει του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα (17:00). Αρνητικά όλα τα COVID τεστ στους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με μία προπόνηση σήμερα και τον Σάγκαμπα Κονατέ να συμμετέχει και σε αυτήν κανονικά, μετά την απουσία του, την Τετάρτη, λόγω κάποιων ενοχλήσεων στη μέση.

Τα μέλη της ομάδας, υποβλήθηκαν σε τεστ COVID χθες, όπως ορίζει το πρωτόκολλο και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, με τον Αρη Λυκογιάννη να αναφέρει, ενόψει της αυριανής, δύσκολης αναμέτρησης:

«Δε νομίζω ότι είναι διαφορετικό παιχνίδι από τον αγώνα Κυπέλλου. Απλά, αυτό που κυνηγούσαμε στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν μία συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ τώρα είναι ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο όμως δεν αλλάζει την δυσκολία του αγώνα. Παίζουμε με μία ομάδα η οποία έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ, ποιότητα και εμπειρία. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητά τους, γιατί ήταν πολύ πρόσφατο το μεταξύ μας παιχνίδι, όπως και αυτοί ξέρουν πολύ καλά εμάς, καθώς δεν έχουν παίξει άλλο παιχνίδι από τότε.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ο ρυθμός, ο έλεγχος των ριμπάουντ και αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που καθορίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά, γιατί είναι ομάδα που μπορεί να τιμωρήσει το όποιο λάθος κάνεις και από εκεί και πέρα να πάρουμε τις σωστές επιλογές στο επιθετικό κομμάτι, σύμφωνα πάντα με ότι θα μας δώσει η αντίπαλη άμυνα».