«Μέρες αυτοκρατορίας 1984-1991» (pic)

605

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε στον κόσμο της ομάδας πως το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 στις 12.00 στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, θα παρουσιαστεί το λεύκωμα «ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 1984-1991».

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο arisbc.gr:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., το Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ προσκαλούν τους φίλους της ομάδας, τους παλαίμαχους αθλητές, τους παλαιούς παράγοντες στην παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος: «ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 1984-1991», που επιμελήθηκε ο Γιάννης Πέγκος.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 στις 12.00 στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Τον σχολιασμό του λευκώματος της συγκεκριμένης περιόδου θα κάνουν οι κ.κ. Χρήστος Μιχαηλίδης, Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης και Βασίλης Λυπηρίδης. Θα χαιρετήσουν εκ μέρους της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ο πρόεδρος, κ. Λευτέρης Αρβανίτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος, κ. Εμμανουήλ Λάσκαρης. Το συλλεκτικό και αριθμημένο λεύκωμα, θα πωλείται την ίδια ημέρα στους χώρους της εκδήλωσης και από τη Δευτέρα 09/05 στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”.

  • Το μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης βρίσκεται εντός της Δ.Ε.Θ. (είσοδος από την πύλη της ΧΑΝΘ)».

lefkoma-aris1