Μέσα ο Σόφο, επιστρέφει ο Βασιλειάδης!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να βλέπει τα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας να μειώνονται αισθητά.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης προπονήθηκε κανονικά, ενώ  ο Κώστας Βασιλειάδης είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην «δράση».

Αναλυτικά από την ενημέρωση του μπασκετικού ΠΑΟΚ:

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μετά την ειδική προπόνηση φυσικής κατάστασης που έγινε την Παρασκευή, οι παίκτες επέστρεψαν σε πρόγραμμα με μπάσκετ υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε σήμερα και ο William Hatcher που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση της άδειας που είχε. Τους κανονικούς ρυθμούς του προγράμματος ακολούθησαν όλοι οι παίκτες της ομάδας και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και επιστρέφει σταδιακά στις προπονήσεις της ομάδας, είναι πιθανό να ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ομάδα έχει ρεπό την Κυριακή και από την Δευτέρα (7/3), συνεχίζει (με διπλή προπόνηση) την προετοιμασία της, ενόψει και του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Πατρών (Σάββατο 12/3 στο «Παλατάκι»).