Μέχρι αύριο τα διαρκείας…

25

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, που είναι κάτοχοι διαρκείας, ότι αύριο στις 20:00 ολοκληρώνεται η προθεσμία για να διατηρήσουν τις θέσεις τους στη φάση των 32 του Eurocup.

Αναλυτικά:

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μας ότι αύριο Δευτέρα (04/01) στις 20:00 λήγει η προθεσμία που έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για να κρατήσουν τις θέσεις τους στη φάση Last 32 του Eurocup. Από την Τρίτη 05/01, οι εν λόγω θέσεις θα είναι ελεύθερες για όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ.

Η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για το Last 32 συνεχίζεται από αύριο (12:00 – 20:00) στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”, την Τρίτη με το ίδιο ωράριο και την Τετάρτη 06/01, ανήμερα του αγώνα με τη Neptunas Klaipeda, μέχρι την έναρξη του αγώνα (19:00). Υπενθυμίζεται ότι τις ίδιες ώρες διατίθενται και μεμονωμένα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη λιθουανική ομάδα.

Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια (πακέτο και μεμονωμένα) και ηλεκτρονικά, από τη viva.gr, αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα με τη Neptunas.