Μία οικογένεια ο Άρης, στο πλευρό του Μοράντ (pics)

194

Τρεις ώρες διήρκεσε η πρωινή προπόνηση που ήταν και η μοναδική για την τέταρτη μέρα παραμονής στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μπάσκετ και για πρώτη φορά έγινε διπλό με έμφαση στην τακτική.

Οι παίκτες του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες “ανάσες” στο υπόλοιπο της ημέρας καθώς για το απόγευμα δεν έχει προγραμματιστεί προπόνηση. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να ξεκουραστούν για μερικές ώρες από το ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού και μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ατομικό πρόγραμμα με αερόβιες ασκήσεις και βάρη ακολούθησαν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Βασίλης Χρηστίδης.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης τηρήθηκε από την ομάδα μας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της ξαδέρφης του Ντεμέτρις Μοράντ που έχασε χθες τη ζωή της, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Στο μεταξύ, ο Κάιλ Γουίβερ αναμένεται αύριο Σάββατο (2/9) στις 21:15 στο αεροδρόμιο της Σόφιας και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Πράβετς προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.