Μαργαρίτης: «Σημαντική η βοήθεια του κόσμου στην ΑΜΚ»

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, στέλνοντας το μήνυμά του για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ, σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Τα όνειρα πρέπει να τα κυνηγάς και να προσπαθείς πάρα πολύ να τα πραγματοποιήσεις. Σίγουρα όλο αυτό χτίζεται με πολύ σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να έχεις το μυαλό σου σε αυτό που θέλεις να κάνεις κι αγαπάς.

Είναι τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα της Εθνικής. Ο προπονητής μου, μου είπε πως αυτό μπορεί να ήταν και το τελευταίο παιχνίδι μου. Εγώ είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω πάντα κι όπως μπορώ. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Όσο αντέχουν τα πόδια μου εγώ θα προσπαθώ να παίζω».

Στη συνέχεια ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έκανε ξεχωριστή αναφορά στην προσφορά του Θανάση Χατζόπουλου στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και στην ΑΜΚ της ΚΑΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη:

«Είναι μεγάλη τιμή που φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ εδώ και 9 χρόνια. Ο κ. Χατζόπουλος έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε. Ήταν και τα προηγούμενα χρόνια δίπλα μας.

Τη στιγμή αυτή είναι σημαντική κι η βοήθεια του κόσμου με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που ουσιαστικά δίνει μια ανάσα σε αυτόν. Του δίνει την πνοή να συνεχίσει να βοηθάει και να καταφέρει να φτάσει την ομάδα σ’ ένα σημείο που θα μπορεί να διεκδικεί και τίτλους».