Μαρκόπουλος: «Θα βελτιωθούμε»

Η ευστοχία των παικτών της Ζολνόκι από την περιφέρεια και όχι τόσο τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι φιλοξενούμενοι ήταν το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ, κατά την άποψη του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα που διαθέτει αρκετές λύσεις τόσο στην περιφέρεια, όσο και κοντά στο καλάθι.

Μπήκαμε καλά στο ματς, αλλά δεν είχαμε διάρκεια και στην πορεία προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στα εμπόδια που μας έβαλαν και οι αντίπαλοι.

Παίξαμε καλά στην άμυνα. Ίσως στο τέλος να μας επηρέασε και η κούραση. Εκεί δώσαμε δικαιώματα με χαμένα ριμπάουντ και οι αντίπαλοι είχαν δεύτερες και τρίτες επιθέσεις.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Για το ζήτημα με τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ τόνισε: «Δεν ήταν τόσα πολλά τα χαμένα ριμπάουντ, αφού θυμάμαι δύο-τρεις φάσεις όπου έπαιρναν συνεχόμενα.

Το πρόβλημα είχε να κάνει με το ότι είχαν καλά περιφερειακά σουτ, βγαίναμε στις αλλαγές και εκεί επάνω δημιουργούνταν «μις ματς»».

Τέλος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενίσχυσης: «Ξέρουμε τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε να δουλέψουμε για να τις βελτιώσουμε. Ψάχνουμε για παίκτη πάντα μέσα στα πλαίσιά μας. Τώρα δεν υπάρχει κάτι».