«Μεγάλη νίκη»

17

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το σημαντικό διπλό που έκανε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε στα σημεία κλειδιά που ανέδειξαν τον Δικέφαλο του Βορρά νικητή ενώ αναφέρθηκε και στη συνέπεια που δείχνουν οι παίκτες του μετά από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει πολλές μεγάλες επιτυχίες φέτος. Η συγκέντρωσή μας μετά το πρώτο δεκάλεπτο ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, πράγματα που είχαμε συζητήσει με τα παιδιά ειδικά στην άμυνα τα εκτελέσαμε με καλό τρόπο. Δώσαμε πράγματα στην ΑΕΚ που δεν μπορεί να υποστηρίξει καλά, σε σχέση με κάποια άλλα.

Και ταυτόχρονα εκτελέσαμε καλά το σύνολο των επιθέσεών μας και είχαμε καλές αποφάσεις, με εξαίρεση κάποιες αλλαγές στα σκριν της ΑΕΚ που μας πάγωσε η ΑΕΚ. Πάντα είχαμε έξτρα πάσες και ανοιχτά σουτ. Κάναμε καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση και για τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε μετά τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη. Ο χρόνος για να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια είναι περισσότερος πλέον και μας βοηθά να είμαστε πιο έτοιμοι στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».