Μια συγνώμη, κι αυτή… μισή

17

Ο προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου, που τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο με την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στον Αντώνη Κόνιαρη, μίλησε σήμερα στον Sentra 103,3 και παραδέχτηκε το λάθος του, αλλά εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν έκανε αυτό που δείχνει η κάμερα!

“Η αντίδραση του προπονητή, η δική μου δηλαδή, ήταν ακραία αντίδραση ανθρώπου. Είναι ξεκάθαρο αυτό το πράγμα. Ηταν αντίδραση ενός ανθρώπου ο οποίος είναι πιεσμένος. Ηταν 20” πριν τελειώσει η 2η παράταση. Δεν υπήρχε ούτε στόχος να δημιουργήσω ένα κλίμα. Ηταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Επαναλαμβάνω ότι ήταν μια πολύ ακραία αντίδραση, η οποία ήταν λάθος, όμως ποτέ μα ποτέ δεν έφτασε στα όρια αυτά που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα.

Τι εννοώ με αυτό. Όταν το πρώτο βίντεο που εμφανίζεται είναι “χαστούκισε ο Παπαθεοδώρου τον Κόνιαρη” και μετά “τον βρήκε στον ώμο τελικά τον Κόνιαρη” και μετά από αυτό είναι “Προσπάθησε να τον χτυπήσει αλλά βρήκε αέρα” και μετά από αυτό είναι “τελικά έκανε μια κίνηση αλλά δεν τον πέτυχε”.

Όλα αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους. Εσείς πιστεύετε ότι αυτή η κίνηση που μπορεί να κάνεις ένας άνθρωπος με αυτό τον τρόπο, είναι για να βρει ένα παιδί στο πρόσωπο και να το χτυπήσει; Αυτό είναι εγκληματική ενέργεια, αν προσπαθούσα με αυτό τον τρόπο που έδειξε η τηλεόραση, να πετύχω ένα παιδί”, είπε ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, ο οποίος είναι σαφές πως βρίσκεται σε… τρικυμία!

Από τη μια “ήταν ακραία αντίδραση“, η οποία “ήταν λάθος” κι από την άλλη “αν προσπαθούσα με αυτό τον τρόπο, που έδειξε η τηλεόραση να πετύχω ένα παιδί“.

Δηλαδή, η τηλεόραση έδειξε ότι προσπάθησε να πετύχει ένα παιδί, αλλά δεν… ισχύει αυτό!

Ζήτα μια συγνώμη ρε άνθρωπε, και τελείωσε. Όλοι κάνουν λάθη…