«Μιλάω με τον Άρη, είναι ο θεός του πολέμου και δε θα πέσει»

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς μίλησε στoν ARENA FM 89.4, για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα μπάσκετ του Άρη και εμφανίστηκε σίγουρος με τις δηλώσεις του, πως η ομάδα φέτος, δεν πρόκειται να υποβιβαστεί στην Α2.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος για να αναλάβει τον Άρη: “Μιλήσαμε με τον Χάρη τον Παπαγεωργίου, είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ και τον άκουσα αυτά που μου είπε. Μου είπε πως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, το κατάλαβα κατευθείαν. Θα ξαναμιλήσουμε για να δούμε αν θα συνεργαστούμε”.

Για το αν πιστεύει, πως μπορεί να σωθεί ο Άρης: “Τον Δεκέμβριο, δεν έχει πέσει καμία ομάδα και καμία ομάδα δεν έχει πάρει πρωτάθλημα. Η φράση, ότι θα πέσει ο Άρης, δεν χωράει σε αυτή την ομάδα. Ο Άρης είναι ο Θεός του Πολέμου, έχει τεράστια ιστορία και δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει η ομάδα. Δεν μπορεί να πέσει. Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν ευθύνες. Ήταν κρίσιμο ματς αυτό χθες με τον Πανιώνιο και δεν είχαν το απαραίτητο πάθος, αν και το γήπεδο ήταν γεμάτο και βοηθούσε την ομάδα. Δεν γυάλιζε το μάτι των παικτών. Δεν ήταν πεινασμένοι όσο έπρεπε, ή όσο ήταν με το Περιστέρι. Είμαι σίγουρος, ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πέσει, γιατί έχει καλό υλικό”.

Για το πότε θα ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του: “Μέσα στη μέρα, είπαμε πως θα ξαναμιλήσουμε με τον Χάρη (Παπαγεωργίου) για να δούμε αν θα συμφωνήσουμε”.