«Μου λέγαν να συνεχίσω να σουτάρω»

39

Ήταν ένας από τους καλύτερος στην σημερινή εντυπωσιακή νίκη του Άρη επί του Απόλλων Πατρών. Ο λόγος για τον Οκάρο Γουάιτ που μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και το απολαύσαμε».

Για την δική του σημερινή εμφάνιση: «Απλά μου έλεγαν να συνεχίσω να σουτάρω επειδή είχα βρει ρυθμό και γι’ αυτό και το έκανα και πέτυχα αρκετούς πόντους».

Για τα χαμένα σουτ στην αρχή του αγώνα: «Nαι στην αρχή έχασα αρκετά σουτ, αλλά αυτό συμβαίνει, κάποια ήταν υπό καλές προϋποθέσεις, ωστόσο όλοι μου είπαν να συνεχίσω αν σουτάρω και αυτό έκανα».

Για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: «Τα δυο παιχνίδια που έρχονται είναι σίγουρα πολύ σημαντικά τεστ για την ομάδα, πολύ δύσκολα παιχνίδια και το ότι είναι το ένα είναι μετά το άλλο και στην Αθήνα τα κάνουν ακόμα πιο δύσκολα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά».

Για την απόδοση του Δήμα: «Ήταν απίστευτος, πέτυχε ένα καλάθι με λέι απ μετά από κλέψιμο και ήταν πραγματικά καταπληκτικός, μπράβο του».