Μποχωρίδης: «Να μην μας πάρει από… κάτω»

28

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ότι πρέπει άπαντες στον Άρη να μην αφήσουν την πίεση να τους επηρεάσει αρνητικά και να συνεχίσουν να προσπαθούν για να έρθουν οι νίκες.

Ο αρχηγός του Άρη υπογράμμισε αρχικά για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: “Ξέραμε τι παιχνίδι είχαμε μπροστά μας. Πριν από το παιχνίδι ήμασταν σε δύσκολη ψυχολογική θέση και θέλαμε πολύ τη νίκη. Δεν μπήκαμε όπως θέλαμε από την αρχή.

Επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της και στη μεγαλύτερη διάρκεια κυνηγούσαμε το σκορ. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε σαν ομάδα να μην μας πάρει από κάτω. Αυτό μας είπε και ο προπονητή μας μετά το τέλος του αγώνα. Να μην έχουμε κατεβασμένο το κεφάλι. Αυτό πρέπει να κάνει και ο κόσμος.

Να σηκώσουμε κεφάλι” και πρόσθεσε για την πίεση που έχει η ομάδα μετά τις συνεχόμενες ήττες: “Μας βαραίνει όσο πρέπει. Ο προπονητής προσπαθεί να βγάλει την πίεση από πάνω μας. Πολλές φορές παίρνει αυτός παραπάνω πίεση απ’ όση πρέπει. Πρέπει να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να επιστρέψουμε στις νίκες”.

Όταν ρωτήθηκε για την γενικότερη εικόνα της ομάδας είπε: “Από την αρχή της χρονιάς ο στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Στην επίθεση προσπαθούμε να βρούμε κάποιους ρόλους για να είμαστε πιο παραγωγικοί. Πρέπει να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα”