«Να δείξουμε ποιοι είμαστε»

56

Το ότι ξεκινάει ένα καινούριο πρωτάθλημα στο οποίο ο Άρης πρέπει να δείξει τι μπορεί να κάνει, τόνισε ο Θοδωρής Ζάρας μετά την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Κολοσσό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ιδανικό για μας να κλείσουμε θετικά το πρωτάθλημα, κάναμε και ρεκόρ νικών. Τώρα έχουμε ένα καινούριο πρωτάθλημα μπροστά μας, τα πλέι οφ με αντίπαλο την Κηφισιά. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι 20 νίκες είναι μία απόδειξη της επιτυχημένης πορείας μας αλλά τώρα ξεκινάνε τα σημαντικά. Τώρα πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε”.

Για το κίνητρο που έδειξαν οι παίκτες του Άρη σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα είπε ότι “μπήκαμε σοβαρά, είχαμε σαν στόχο τις 20 νίκες και να σπάσουμε την αρνητική παράδοση απέναντι στον Κολοσσό. Δείξαμε και στο παρκέ ότι δεν ήμασταν αδιάφοροι. Θέλαμε τη νίκη όπως και σε κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής”.

Ο Ζάρας έκανε ειδική αναφορά και στην στήριξη του κόσμου: “Είναι μεγάλη ώθηση για μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει στηρίξει και μας στηρίζει ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν και στα πλέι οφ κι ελπίζω να τους δώσουμε περισσότερη χαρά”.