«Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας»

50

Ο Άρης νίκησε τον Παναθηναϊκό με 56-50, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, θα διασκεδάσει και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει στην τελευταία αναμέτρηση στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους και τον κόσμο της ομάδας για τη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Να συγχαρώ τους παίκτες για την εμφάνιση, κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο είχαμε πολύ άγχος, ήμασταν αναποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ, αλλάξαμε κάποια πράγματα πέρα από το πνευματικό κομμάτι, σκοράραμε νωρίς κάποιους πόντους και ισορροπήσαμε και όπως πήγαινε το παιχνίδι η βοήθεια του κόσμου ήταν σημαντική. Πήραμε πολύ μεγάλη ενίσχυση από την θετική του αύρα”.

Βρήκαμε τον Παναθηναϊκό σε μια βραδιά που έλειπαν σημαντικοί παίκτες, ισχύει και για μας αυτό όμως. Είναι μια πραγματικότητα αυτό. Είμαστε ήρεμοι, ξέρουμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή μας. Τις πιθανότητες που έχουμε να τις διασκεδάσουμε και να τις διεκδικήσουμε.

Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο για την συμπεριφορά του, είναι όπως πάντα πολύ σημαντικός και ήταν πολύ θετικό ότι ήταν απόλυτα προσαρμοσμένος σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν για το ματς της Δευτέρας”.