«Να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στα επίσημα»

34

Για τις εντυπώσεις του από το φιλικό με την Γκαζιαντέπ μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου τονίζοντας πως η ομάδα θα δουλέψει τις αδυναμίες της για να βρεθεί στο 100% με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ καλό τεστ, το πρώτο καλό και σοβαρό φιλικό. Θέλουμε να δούμε σε πιο σημείο βρισκόμαστε και πολύ γρήγορα να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε νευρικά χωρίς καλό ρυθμό και σε συνδυασμό με τα εύστοχα τρίποντα της Γκαζιαντέπ, πήραν έχτισαν μια διαφορά. Στη συνέχεια καταφέραμε να αλλάξουμε το ρυθμό με την πιεστική άμυνα, είχαμε κάποιες καλές συνεργασίες και πιστεύω πως το φιλικό αυτό κύλησε όπως περιμέναμε.

Οι 18 ασιστ που είχαμε, είναι ένα καλό νούμερο. Έχουμε παιδιά που μπορούν να πασάρουν σωστά και είναι μέρος της φιλοσοφία της ομάδας. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό δείγμα κι έχουμε πολλά να διορθώσουμε.

Ο Τρις παίζει και στις δύο θέσεις κυρίως στο «2» αλλά μπορεί να βοηθήσει πολύ ως πόιντ γκαρντ. Είναι στα θέλω μας, δυνατός, αθλητικός και σε πολύ καλή ηλικία. Είχε έναν τραυματισμό και θέλει να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν και πιστεύω θα μας δώσει ενέργεια κι αθλητικότητα.

Στο τέλος του μήνα θα έχουμε βγάλει ένα συμπέρασμα για το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε. Ο Καραμανώλης μπήκε, πίεσε την μπάλα και δημιούργησε προβλήματα στον αντίπαλό στην κυκλοφορία της μπάλας. Θέλουμε την βοήθεια των νέων παιδιών κι έτσι θα κερδίσουν χρόνο συμμετοχής».