«Να μην έχει παράπονο ο Άρης»

15

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα μετά τη διακοπή του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τη θέση της ομοσπονδίας.

«Αυτά που είπε ο κ. Αρβανίτης είναι αστεία πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι τα είπε σε μια στιγμή εκνευρισμού, γιατί χθες στη συνέντευξη Τύπου δεν είπε κάτι τέτοιο. Ο πρόεδρος ξεχνάει τις προσπάθειες που έκανε η ομοσπονδία για το θέμα της FIBA; Ο Άρης δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο από την ομοσπονδία, γιατί πάντα την είχε συμπαραστάτη σε όλα τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει. Εκείνο που πρέπει να ελέγξει ο Άρης είναι να βρει τους ανεγκέφαλους που δημιουργούν τα επεισόδια. Η ομοσπονδία θέλει να γίνονται οι αγώνες και να κερδίζονται στο γήπεδο», δήλωσε στον «Arena 89.4»  ο Τσαγκρώνης, ο οποίος για όσους ίσως το ξεχνούν είναι αυτός που διαβεβαίωνε τον Άρη πέρσι για έναν δίκαιο τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στα «Δύο Αοράκια», με τα γνωστά βέβαια αποτελέσματα.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος ένιψε τας χείρας του, λέγοντας ότι υπάρχουν αθλητικοί δικαστές που καλούν τους διαιτητές για παράβαση κανονισμών, με την ομοσπονδία να μην έχε καμία ανάμιξη στο αθλητικό δίκαιο. Επίσης ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση στο γιατί οι διαιτητές συμπεριφέρονται διαφορετικά ανάλογα με τις ομάδες που σφυρίζουν. «Δεν μπορώ να μπω στην ψυχολογία του κάθε διαιτητή. Το γιατί κάποιοι δείχνουν μεγαλύτερη επιείκεια και κάποιοι άλλοι όχι δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ», πρόσθεσε χωρίς πάντως να καταφέρει να πείσει με πολλά από τα λεγόμενά του.