«Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί με Παναθηναϊκό»

27

Για τα παιχνίδια των ημιτελικών του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό  και τον στόχο του Άρη να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Με την πρόκριση επί της Κηφισιάς πετύχαμε τον βασικό στόχο μας, που ήταν μία θέση στην τετράδα και τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, σε μία σειρά υψηλών απαιτήσεων. Έχουμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ. Η έλευση του νέου προπονητή έβαλε κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι του αντιπάλου μας, ενώ το γεγονός ότι θα δώσουμε τους δύο πρώτους αγώνες εκτός έδρας, κάνει πιο δύσκολη την αποστολή μας».
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Για να το καταφέρουμε αυτό απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν πιο χαμηλά στο σκορ, να παλέψουμε ομαδικά στα ριμπάουντ και να «διαβάσουμε» και να αποφασίσουμε σωστά στην επίθεση».