“Να σκυλιάσουμε κόντρα σε ΠΑΟΚ το Σάββατο”

94

Ο Άρης κέρδισε, δεν έπαιξε, όμως, καλά και αυτό το γνωρίζουν πρώτοι από όλους οι ίδιοι οι παίκτες. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και προέτρεψε τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του να… σκυλιάσουν το απόγευμα του Σαββάτου στο Παλέ!

Ο έμπειρος πλέι μέικερ τόνισε μετά τον αγώνα πως “είναι το ξεκίνημα της χρονιάς… Δε θέλω να λέω δικαιολογίες. Υπάρχει πίεση στην ομάδα. Το είχα πει από πέρυσι ότι φέτος η πίεση θα είναι πιο έντονη από την αντίστοιχη περσινή. Γι’ αυτό όμως πληρωνόμαστε για να βρούμε τη λύση και θα τη βρούμε. Πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες άλλαξαν πολλά στην ομάδα. Ενας παίκτης τραυματίστηκε σοβαρά, ένας άλλος ήρθε. Γενικά, πρέπει να σταθεροποιήσουμε την άμυνά μας, να την έχουμε σταθερή σε κάθε παιχνίδι και είναι επίσης απαραίτητο να διορθώσουμε την αναλογία ασίστ-λαθών”.

Αναλύοντας τον χθεσινό αγώνα σχολίασε πως “θα πείτε ότι η συγκεκριμένη ομάδα που παίξαμε δεν είναι καλή, αλλά ο Ντραγκίτσεβιτς μας τόνισε ότι σε αυτή την έδρα δεν κέρδισε ούτε η Παρτιζάν, ούτε ο Ερυθρός Αστέρας. Παίζει μπάσκετ ανάλογο με αυτό του Ρεθύμνου. Επιθετικά δεν ήμασταν καλοί, αλλά πρέπει να μάθουμε ότι αυτές τις ομάδες πρέπει να τις κερδίζουμε ακόμη και τις ημέρες που δεν είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, έχοντας ως όπλο την άμυνα”.

Αυτή θα αποτελέσει το θεμέλιο νίκης και το Σάββατο απέναντι στον ΠΑΟΚ. “Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε άλλο. Να μπούμε στο γήπεδο σαν να υπάρχει… πόλεμος. Να σκυλιάσουμε που λέμε”.

Πηγή: PRESSARIS.gr