«Νομίζω ότι θα αγωνιστώ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου »

Στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Σταύρος Σχίζας ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου και στην πιθανότητα  να αγωνιστεί και ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έπεσα λίγο περίεργα στο έδαφος σε μια φάση στο τρίτο δεκάλεπτο. Αρχικά νόμιζα ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά μετά την μαγνητική εξέταση αναγκάστηκα να μείνω εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες και να χάσω το παιχνίδι μας στην Ουγγαρία για το Basketball Champions League.

Τις τελευταίες δύο μέρες, πάντως, δεν αισθάνθηκα κάτι στις προπονήσεις που κάναμε. Έβγαλα χωρίς θέματα την προπόνηση της Παρασκευής και νομίζω ότι δεν θα έχω προβλήματα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντως, χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε πώς θα αντιδράσει το πόδι.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τον Κολοσσό. Είναι μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα με αρχές που ειδικά μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Έχει πολύ καλούς ξένους και αρκετούς καλούς σουτέρ, ενώ τρέχει καλά το γήπεδο στον αιφνιδιασμό.

Εμείς μπορεί να μην τα έχουμε πάει τόσο καλά στα τελευταία παιχνίδια, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος ότι αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο, έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη».