Ντούβιε: “Χρειαζόμαστε την νίκη”

Για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Αβελίνο, μίλησε ο Μπράις Ντούβιε, ο οποίος τόνισε την σημασία της νίκη και πόσο πολύ την χρειάζονται οι “κιτρινόμαυροι” για να διατηρήσουν της ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο site της ΚΑΕ:

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Ξέρουμε ότι η νίκη στην αναμέτρηση με τη Sidigas Avellino δεν είναι αρκετή για να περάσουμε στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού, αλλά θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Απ’ όσα έχω δει μέχρι τώρα, έχω διαπιστώσει ότι η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου με πολλές καλές ομάδες και θα πρέπει να πιάσεις εξαιρετική απόδοση για να μπορέσεις να κερδίσεις εκτός έδρας».

Ο Αυστριακός παίκτης πρόσθεσε πως: «Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε ομαδικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση, γιατί η Sidigas Avellino είναι μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου εμφανίζεται αρκετά δυνατή. Θα έχουν δυο προσθήκες σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου (Kyrylo Fesenko και Bruno Fitipaldo, οι οποίοι ήταν τραυματίες) στην έδρα μας κι αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους».