Ντούβνιακ: «Η μεγαλύτερη εβδομάδα του ΠΑΟΚ»

Ο Ούρος Ντούβνιακ αναφέρθηκε μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Λαύριο το Σάββατο (18/12, 17:00), το οποίο ολοκληρώνει τη μεγαλύτερη εβδομάδα του «δικεφάλου», μετά το ΟΑΚΑ και τη νίκη-πρόκριση επί της Λιέτουβος.

Αναλυτικά:

 

Όπως σας έχω πει, αυτή είναι μία μεγάλη εβδομάδα, η μεγαλύτερη που είχαμε μέχρι τώρα. Και μετά από μία πολύ σκληρή ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και μία σπουδαία νίκη απέναντι στη Lietuvos Rytas και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Eurocup. Είναι μία σημαντική στιγμή για την ομάδα μας και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε.

Έρχεται η ώρα για το επόμενο παιχνίδι στο Λαύριο. Είναι μία πολύ αθλητική και απρόβλεπτη ομάδα. Έχει καλούς παίκτες και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με την συγκεκριμένη ομάδα και στο συγκεκριμένο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε αρκετές φορές σε αυτή την χρονιά ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους μας. Από την άλλη ομάδα, εάν δεν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μπορούμε να χάσουμε και από κάθε αντίπαλο.

Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και σίγουρα θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτή την εβδομάδα με μία πολύ σημαντική νίκη. Δεν θα είναι σίγουρα εύκολο για μας, αλλά σίγουρα εξαρτάται από μας. Κι αν επαναλάβουμε το παιχνίδι που κάναμε στη Λιθουανία θα τα καταφέρουμε».