Ξέσπασε σε κλάματα ο Παπαθεοδώρου!

157

Ιδιαίτερα φορτισμένος ήταν μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου ο προπονητής του Δικεφάλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου, που μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, στην ερώτηση που είχε να κάνει με το που θέλει να αφιερώσει την σημερινή νίκη,, προφανώς για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για το σύλλογο μας. Από την αρχή της χρονιάς ήταν ίσως ο πιο βασικός μας στόχος να διεκδικήσουμε ένα τίτλο. Νιώθουμε πολύ περήφανοι κι ικανοποιημένοι, που καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα σ’ ένα τελικό. Είχαμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι και ποιοτικά και ψυχολογικά. Έχει αλλάξει η Κύμη. Ελέγχαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά αλλά η προσπάθεια μας ήταν πολύ μεγάλη για να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Με αποφασιστικότητα χτίσαμε μια διαφορά που την κρατήσαμε με πολύ κόπο. Ήταν βασικό να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην την αφήσουμε να τρέξει. Δε βλέπω μια ομάδα που θα κινδυνεύσει στην κατηγορία. Παίζει πολύ καλύτερο μπάσκετ κι έχει αλλάξει αγωνιστική κατεύθυνση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τον παλμό και την ενθάρρυνση τους και χαιρόμαστε που τους κάναμε περήφανους. Εν μέσω μια δύσκολης χρονιάς είμαστε σε τρεις διοργανώσεις. Εκπροσωπούμε τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κι είμαστε σε τελικό. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν κι η οποία ανταμείβεται. Καλή συνέχεια στην Κύμη. Για εμάς ξεκινά η προετοιμασία για την Κυριακή”.

Για τη διαφορετική εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: “Υπάρχουν δύο πράγματα που συνέβαλλαν στο να μην έχουμε την ίδια λειτουργία. Από τη μέση του ημιχρόνου δεν είχαμε τον Γκος που έκανε ένεση λόγω μυϊκού σπασμού. Προσαρμόστηκε πολύ καλά η Κύμη και με επιθετική άμυνα περιόρισε τα ατού μας. Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ και συμμετέχεις σ’ έναν ημιτελικό, έχοντας και κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες σίγουρα υπάρχει πίεση κι άγχος. Το σημαντικότερο ήταν η απουσία του Γκος κι η αλλαγή του παιχνιδιού από την Κύμη”.

Για το που αφιερώνει τη νίκη-πρόκριση: “Ο αντίπαλος θα είναι μία από τις δυο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και κορυφαίες στην Ελλάδα. Πάμε ως αουτσάιντερ. Θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Δε θέλω ν’ αδικήσω κάποιον γιατί αξίζουν πολλοί αυτή την αφιέρωση”.