Ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία, κλείνει και ο Οκερέαφορ

Διακοπές τέλος για τον Ηρακλή που από σήμερα ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της νέα χρονιάς. Με τους «κυανόλευκους» μάλιστα να προχωράνε παράλληλα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους.

Ο Γιάννης Καστρίτης καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη αποστολή και να χτίσει μια ομάδα από την αρχή καθώς ήδη έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση για τον Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (16/8) η οποία θα διεξαχθεί στο Ιβανώφειο χωρίς την παρουσία του κόσμου και των ΜΜΕ.

Ήδη στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται τέσσερα από τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή ο λόγος για τους Χάνλαν,Σούλερ, Μανωλόπουλο και Καββαδά, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταχθούν στο δυναμικό των «κυανόλευκων» ο Θοδωρής Ζάρας και ο Λενζέλ Σμιθ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Γηραιού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με τον Τέντι Οκερέαφορ να αναμένεται και αυτός μέσα στις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να επισημοποιήσει την συμφωνία του με την ομάδα του Ηρακλή.

Ο νεαρός Βρετανός έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την πατρίδα του και αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου.