«Οι οπαδοί θα έχουν πολλά για να ανυπομονούν»

22

Ο Κέβιν Ντίλαρντ με δηλώσεις του μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Γκαζιαντέπ, ενώ αναφέρθηκε στην ομαδική καθώς και την προσωπική του απόδοση.

Για το φιλικό με τη Γκαζιαντέπ:

«Έχω σεβασμό για τον σημερινό μας αντίπαλο. Πρόκειται για μια ομάδα με καλούς παίχτες, ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο και με έναν προπονητή που εμπνέει τους παίκτες και τους δίνει αυτοπεποίθηση. Ωστόσο έχουμε κι εμείς αυτοπεποίθηση από το τεχνικό μας τιμ και τον προπονητή. Είμαστε μια καλή ομάδα κι αυτό ήταν το πρώτο βήμα για τη συνέχεια».

Για το αν του άρεσε η ομάδα:

«Θεωρώ πως στην πρώτη περίοδο δεν ήμασταν καλοί αλλά μην ξεχνάμε πως ήταν η πρώτη μας εμφάνιση απέναντι σε ανταγωνιστικό αντίπαλο. Νομίζω ότι έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παιδιών κι αν καταφέρουμε να δέσουμε όλοι μαζί θα μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες».

Για την προσωπική του απόδοση:

«Νομίζω πως μπορούσα να παίξω πολύ καλύτερα και να είχα βάλει και περισσότερα σουτ. Ωστόσο, έχουμε παίκτες που μπορούν να βάλουν σουτ και ισορρόπησαν έτσι την απόδοση. Πιστεύω όμως ότι θα είμαι καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια. Θα κερδίζουμε με 20 πόντους, αν είμαι στην καλή μου μέρα».

Για το τι θέλει να βελτιώσει η ομάδα:

«Δεν θεωρώ πως έχει κάτι να φτιάξει η ομάδα. Ακόμη μαθαίνει ο ένας τον άλλον. Πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε γιατί είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και είναι σαν να παίζουμε με ξένους. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, είμαστε ήδη στο 2-0 στα φιλικά».

Για τα alley oop με τον Κλάσεν:

«Θα είναι μια ενθουσιώδης χρονιά και θα έχει πολλές τέτοιες φάσεις. Οι οπαδοί θα έχουν πολλά για να ανυπομονούν».

Για τον νεοαποκτηθέντα Μπράντον Τρις:

«Έπαιξα αντίπαλος του πριν χρόνια αλλά τον θυμάμαι. Είναι ένας πολύ σκληρός και έμπειρος γκαρντ. Ακόμη πιο θετικό είναι πως με την προσθήκη του η ομάδα αποκτά ακόμη μεγαλύτερο βάθος. Έχουμε ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και αυτός θα βοηθήσει πολύ. Είχαμε παίξει αντίπαλοι όταν ήμουν στην Ιταλία. Νομίζω πως τον νίκησα αλλά θα σιγουρευτώ μόλις έρθει».