Ο Μπάνε και οι…. νυχτερίδες!

19

Επ ευκαιρίας της παρουσίας του ΠΑΟΚ στην Βαλένθια για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 32 του Eurocup ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους της πιο «καυτής» Ευρωπαϊκής ομάδας σε αυτή την περίοδο και «γνώρισε» το project της. 

Αναλυτικά από το paokbc.gr :

Επίσκεψη στα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της ομάδας μπάσκετ της Βαλένθια πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής του «Δικεφάλου» στην Ισπανία.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Πρέλεβιτς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/1) αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Βαλένθια. Τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν οι κ.κ. Esteban Gallego Canto (Γενικός Διευθυντής), Chechu Mulero (Αθλητικός Διευθυντής), Victor Luengo Ciscar (Διευθυντής Μάρκετινγκ) και Jesus Villareal Navarro (Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας).

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Βαλένθια, ενημερώθηκε με πλήρη παρουσίαση για το πολύ επιτυχημένο project της Ισπανικής ομάδας σε αγωνιστικό και κυρίως εξωαγωνιστικό επίπεδο, ενώ υπήρξε και ιδιαίτερα εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, αλλά και ουσιαστική ταύτιση απόψεων σχετικά με το μέλλον του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και τις αλλαγές που δρομολογούνται.