Ο Παπακυριάκης για κλήρωση και… προβλήματα

67

Ο Δημήτρης Παπακυριάκης εκπροσώπησε την ΚΑΕ Άρης στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδα και μετά την ολοκλήρωσή της μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Χαρακτήρισε θετικό το ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα γίνει στο Nick Galis, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για λύση των προβλημάτων που απασχολούν την κιτρινόμαυρη εταιρεία.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Επιθυμούσαμε να παίξουμε έναν τελικό στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Δεν μας ενδιέφερε ποιος θα ήταν ο αντίπαλος και το λέω με πάσα ειλικρίνεια. Θέλαμε να παίξουμε στο Nick Galis Hall. Εκεί ο Άρης έχει μεγάλη δυναμική. Έχουμε μια καινούρια ομάδα, δουλεύουμε σκληρά για να δείξουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Κάποια στοιχεία τα δείξαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι με τον Κόροιβο. Νομίζω πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Άρη και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή ως διοίκηση δίνουμε μεγάλη μάχη με το χρόνο, υπάρχει ένα πλάνο και θεωρούμε πως στο τέλος ο Άρης θα βγει νικητής από αυτή την ιστορία. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, είναι κοινώς γνωστό αυτό, αλλά θεωρούμε πως αν ο Άρης βγει από αυτή τη χρονιά νικητής αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά-οικονομικά, θα αλλάξει και επίπεδο. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, απλά πρέπει να συνδράμει πολύς κόσμος και να παρθούν σωστές αποφάσεις».