«Παίζω κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος μου»

19

Μετά τη νίκη στο Λαύριο, ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ Φιλ Γκος, πραγματοποίησε δηλώσεις για τον αγώνα, αλλά και τη συνέχεια.

«Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς ως ομάδα. Θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα γιατί ακολουθούν πολλά δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Μας βοήθησε πολύ το καλό μας ξεκίνημα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Όταν πήραμε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κοιτάξαμε ξανά πίσω μας και πήραμε τη νίκη»

«Νομίζω ότι όλοι μας είχαμε την εμπειρία για να καταλάβουμε ότι ήταν ώρα να νικήσουμε εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω κόντρα στη Venezia. Κίνητρο έχω σε όλα τα παιχνίδια. Παίζω σε κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος μου. Είναι ένας σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς αν κερδίσουμε θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση μπαίνοντας στα τελευταία παιχνίδια της φάσης των ομίλων. Ο στόχος μου και ο στόχος όλης της ομάδας είναι να κερδίσουμε. Δεν θέλω να προβάλλω τα προσωπικά μου κίνητρα και να επηρεαστεί η ομάδα. Έχω λόγους να θέλω τη νίκη, αλλά θα τους κρατήσω για τον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Αμερικανός.