«Κρύβει παγίδες ο αγώνας με τον Προμηθέα»

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μέσω του blog του στην επίσημη σελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε σχολίασε την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα (19:30 μ.μ.), ενώ στάθηκε και στον Νέιθαν Σόμπεϊ.

Αναλυτικά:

Γεια σας,

Έχουμε αρχίσει πλέον και συνηθίζουμε να έχουμε έναν αγώνα την εβδομάδα, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε και μας επιτρέπει να περνάμε χρόνο με τις οικογένειές μας. Τους οικογενειάρχες της ομάδας, μας βοηθάει πολύ που δεν έχουμε ταξίδια μέσα στην εβδομάδα και σε συνδυασμό με την άνοιξη μας δίνεται η ευκαιρία να περνάμε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας στη Θεσσαλονίκη.

Για το παιχνίδι με την Κύμη δε θα σταθώ πολύ γιατί εμείς έχουμε μάθει μόλις ολοκληρωθεί ένας αγώνας να κοιτάμε αμέσως τον επόμενο. Η Κύμη κυνήγησε το παιχνίδι και στα 40 λεπτά αλλά εμείς κάναμε αυτό που είχαμε πει και στο τέλος επιβάλλαμε το δικό μας ρυθμό. Καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις που ψάχναμε στις επιθέσεις, βάλαμε τον Σόμπι στο παιχνίδι και μέσα από την ομαδική δουλειά πήραμε τη νίκη.

Ο Σόμπι, όπως έχω ξαναπεί, είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης, έχει πολύ καλή επαφή με το καλάθι και πραγματικά χαίρομαι που βρίσκει τα πατήματά του σιγά σιγά και βοηθάει την ομάδα στο σκοράρισμα και να παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Τώρα όμως αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Εμείς από την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Προμηθέα Πατρών. Ο Προμηθέας είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που κυνηγά τις θέσεις για τα Play Off. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ ότι το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι δύσκολο και θα κρύβει παγίδες. Έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα πολύ σκληρή και με έφεση στο σκοράρισμα.

Από εκεί και πέρα όμως, εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκειά του και να στοχεύσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου για να πάρουμε τη νίκη.