Χαραλαμπίδης : “Κάναμε παιδαριώδη λάθη στο τέλος”

Τα πολλά λάθη στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο, όπως δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος τόνισε πως ο Δικέφαλος θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

“Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου για τη σημερινή νίκη. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, θεωρώ ότι δεν μας άξιζε να κερδίσουμε. Τα 7 λάθη που κάναμε στην τέταρτη περίοδο, τα οποία ήταν παιδαριώδη, θεωρώ ότι ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα και φάνηκε ότι δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Μέχρι εκείνο το σημείο, δεν παίξαμε τακτικά με τον τρόπο που θα θέλαμε, αλλά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, καθώς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε διαφορά 6 πόντων. Στο τέλος, όμως, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ούτε το σκορ, ούτε τα συναισθήματά μας”, δήλωσε αρχικά ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της και συνήθως δεν παίζει καλά στα τελευταία δεκάλεπτα των εκτός έδρας αγώνων: “Αυτή η ομάδα έχει μια ευχή και μια κατάρα, που είναι να παίζει με τον ενθουσιασμό της και να παίζει και με την απογοήτευσή της. Θεωρώ ότι πρέπει να μάθουμε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και τον τρόπο που παίζουμε. Δεν πρέπει ούτε να ενθουσιαζόμαστε, αλλά ούτε και να απογοητευόμαστε. Η διαφορά της εικόνας της ομάδας με τον τρόπο που παίζουμε εντός και εκτός έδρας είναι χαοτική και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, γιατί έχουμε κρίσιμα παιχνίδια τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας”.