Παπαδόπουλος: «Εμείς θέλουμε Κινέζους διαιτητές…»

19

Ο Μάνος Παπαδόπουλος απάντησε με… μυθική ατάκα στο αίτημα του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός επιθυμεί διαιτητές από την Κίνα.

Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ είναι σε εξέλιξη, ο Ολυμπιακός επανέλαβε τις θέσεις του για ξένους διαιτητές και η απάντηση του Παναθηναϊκού περιελάμβανε μυθικές ατάκες από τον Μάνο Παπαδόπουλο: «Οι ομάδες είναι αδύνατον να διαχειριστούν την διαιτησία.

Γιατί δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ποτέ. Ο ένας διαιτητής είναι καλός για την μία ομάδα, κακός για την άλλη και πάει λέγοντας. Υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι. Λέει ο Ολυμπιακός ότι δεν θα κατεβεί αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Και εγώ λέω ότι θέλω άλλους διαιτητές. Και ο Αρης το ίδιο.

Και ο Προμηθέας το ίδιο. Και ο Πρέλιεβιτς από τον ΠΑΟΚ το ίδιο. Εμείς δεν θα ξανακατεβούμε αν δεν είναι Κινέζοι διαιτητές. Μόνο με Κινέζους θα παίξουμε ξανά. Υπάρχουν θεσμοί.

Αν δεν παίξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, θα βάλω την γάτα μου να κλαίει. Οταν κερδίζουμε όλα είναι καλά. Οταν χάνουμε, μας φταίει κάτι άλλο.

Μπορεί όντως να φταίει κάτι σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά να τα μηδενίζουμε όλα στον βωμό των προσωπικών συμφερόντων, δεν είναι σωστό» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού.