Παπαθεοδώρου:”Κοιτάμε κάθε ματς στην ώρα του”

15

Για την νίκη κόντρα στην Ορλαντίνα, αλλά και την σκληρή και πολύ καλή άμυνα, μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου:

«Ήταν μία καλή και σημαντική νίκη για εμάς. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο, όπως το προχθεσινό και στο σημερινό παιχνίδι, με τους παίκτες να είναι κουρασμένοι. Στην αρχή κάναμε αρκετά λάθη χωρίς λόγο αλλά οι παίκτες είχαν διάθεση και πάθος. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και για αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για το πως “ανέβασε” ενέργεια η ομάδα:

«Καταφέραμε και απλώσαμε παραπάνω το ρόστερ που έχουμε. Υπήρχαν παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο προηγούμενο ματς, παιδιά που παίζουν με την ενέργεια τους όπως ο Τζόουνς, ο Κρουμπάλι, Ο Ζάρας και μας έδωσαν τη δυνατότητα στο δεύτερο να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό και στις δύο πλευρές του γηπέδου, παρότι δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Σε συνδυασμό με το ότι μπήκαν κάποια σουτ και καταφέραμε να αυξήσουμε γρήγορα τη διαφορά και να κερδίσουμε τελικά το παιχνίδι».

​Για το αν κάνει υπολογισμούς για την πρόκριση:

«Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κερδίζουμε εμείς. θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα υπόλοιπα παινιδια.Κάναμε μία σημαντική νίκη και όσο κερδίζουμε παραμένουμε ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης. Τα σενάρια θα τα δούμε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές πιστεύω».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που αμύνεται η ομάδα:

«Έχοντας επιστρέψει όλοι οι τραυματίες, έχουμε τη δυνατότητα να… απλώσουμε το ρόστερ. Υπάρχει διάθεση και αυταπάρνηση από τους παίκτες και όλοι θέλουμε να δώσουν το κάτι παραπάνω. Η ομάδα δεν πρέπει να ξεκινάει με κάτι άλλο πέρα από το πως θα παίξει στην άμυνα. Σήμερα τελειώσαμε το ματς με 18 λάθη και παρόλα αυτά είχαμε ενέργεια και διάθεση, ξέροντας τη σημαντικότητα του ματς. Αν δεν παίζουμε με αυτό τον τρόπο θα είμαστε ευάλωτοι απέναντι κάθε αντίπαλο».

Για το ότι είναι μέσα στους στόχους και στις δύο διοργανώσεις:

«Προς το παρόν είμαστε σε καλό δρόμο και στις δύο διοργανώσεις. Θέλουμε να παίζουμε καλύτερα και να ανεβαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Προχωράμε και κοιτάμε κάθε ματς στην ώρα του».