Παπαθεοδώρου για το επεισόδιο στον πάγκο!

101

Για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Φρίμπουργκ αλλά και το επεισόδιο ανάμεσα σε Μορέιρα και Χρυσικόπουλο (δείτε εδώ), τοποθετήθηκε ο προπονητής του Δικεφάλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

«Ήταν τρίτη σερί νίκη για εμάς στο Basketball Champions League. Νομίζω ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και σε άμυνα και σε επίθεση, ελέγξαμε τον ρυθμό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Κανένα παιχνίδι δε μπορεί να τελειώσει από το πρώτο δεκάλεπτο. Από το ξεκίνημα δείξαμε τη διάθεσή μας απέναντι σε μια ομάδα, που μπορεί να προέρχεται από μια χώρα χωρίς μπασκετική παράδοση, αλλά είναι πολύ ανταγωνιστική. Ο στόχος μας να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και να χτίσουμε την ομάδα με βάση το όπλο που μας έδωσε φέτος η διοίκηση, να έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ».

Για την κατάσταση του ομίλου:

«Είναι πολύ δύσκολος όμιλος. Έξι ομάδες διεκδικούν τις τέσσερις πρώτες θέσεις και είναι ομάδες με ποιότητα πολλή υψηλή. Η Ναντέρ, την οποία εμείς κερδίσαμε, νίκησε σκοράροντας 100 πόντους στη Βενέτσια. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και χτίζουμε πάνω σε στέρεες βάσεις για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Για το συμβάν μεταξύ Μορέιρα-Χρυσικόπουλου:

«Δεν μπορώ να μεταφέρω τι ειπώθηκε. Το είδατε όλοι, θα το χειριστούμε με ιδανικό τρόπο ανάλογο του μεγέθους του ΠΑΟΚ. Δε θέλω να μεταφέρω τι έγινε στα αποδυτήρια, είναι ιερός χώρος για τους παίκτες. Το θέμα θεωρείται λήξαν μεταξύ των παικτών. Πάνω από όλα είναι η ομάδα μας, εμείς θα αξιολογήσουμε το γεγονός και αναλόγως θα πράξουμε. Συμβαίνουν αυτά, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».