Παπαθεοδώρου: «Δύσκολη κλήρωση, έχουμε πιθανότητες»

14

Η κληρωτίδα έφερε στο δρόμο του ΠΑΟΚ την Καρσίγιακα με τον προπονητή του Δικεφάλου να σημειώνει πως πρόκειται για μια δύσκολη ομάδα, ωστόσο, οι “ασπρόμαυροι” έχουν τις πιθανότητες τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Θα βρούμε μπροστά μας μια ομάδα που παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, μετά το ισπανικό. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση, είναι μια ομάδα που πηγαίνει σε υψηλά σκορ. Στη φάση των “16” όλες οι ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο και είναι δύσκολες.

Υπάρχει χρόνος για το παιχνίδι, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ακόμα μακριά από αυτά τα ματς. Όταν έρθει η στιγμή θα προετοιμάσουμε την ομάδα με τον κατάλληλο τρόπο για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι δύσκολη, αλλά θεωρώ ότι έχουμε τις πιθανότητες μας…”, ανέφερε αρχικά.

Για το αν είναι θετικό ότι υπάρχει χρόνος: “Θετικό ή αρνητικό είναι και για τις δύο πλευρές. Και αυτοί έχουν χρόνο να προετοιμαστούν και εμείς. Για εμάς είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ξεκουραστούμε γιατί είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και ταυτόχρονο να προπονηθούμε όλοι μαζί, που και αυτό μας έχει λείψει για να παρουσιάσουμε τον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητα για τα ματς με την Καρσίγιακα.

Για το Μούρθια-Τενερίφη: “Αυτό δεν το βλέπουμε καν, παραείναι μακριά…”

Για το ματς με την Κύμη: “Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Η Κύμη είναι μια ομάδα που τους τελευταίους δύο μήνες έχει παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και με βάση την απόδοση της και με βάση τα αποτελέσματα που έχει, ειδικά στο γήπεδο της είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα να διαχειριστούμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να κερδίσουμε, είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη…”