Πασχαλιάτικη προπόνηση με γενέθλια!

12

Στο γήπεδο επέστρεψαν το Μεγάλο Σάββατο οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, που είδε τους Μαργαρίτη, Ζάρα και Κατσίβελη να προπονούνται κανονικά για την προετοιμασία του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Στον αντίποδα, εκτός έμειναν οι Καραμανώλης, Κόνιαρης και Καρρας.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Φιλ Γκος, που σήμερα είχε τα γενέθλια του.

Αναλυτικά από την ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Μόνο μία ημέρα ρεπό περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας για αυτές τς ημέρες κι έτσι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο. Το πρόγραμμα της ομάδας ήταν μεγάλης διάρκειας, καθώς ξεκίνησε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.

Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας και Δημήτρης Κατσίβελης επανήλθαν στο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ συμμετέχοντας σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση. Το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου ωστόσο, δεν ήταν άδειο…. Ο Δημήτρης Καραμανώλης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Θοδωρής Καρράς και Αντώνης Κόνιαρης με συμπτώματα κρυολογήματος.
Την τιμητική του στη σημερινή προπόνηση της ομάδας είχε ο Phil Goss, λόγω των γενεθλίων του.
Και η Κυριακή του Πάσχα θα βρει τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για αύριο το απόγευμα (19:00), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει των αγώνων που ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα με την ΑΕΚ (Τετάρτη 11/4 στις 17:00 στο ΟΑΚΑ) και Λαύριο (Κυριακή 15/4 στις 17:00).