«Πιο συγκεντωμένοι στα πλει οφ»

20

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις στο παρκέ πετυχαίνοντας 13 πόντους και μοιράζοντας και πέντε ασίστ, στοιχεία που του δίνουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στη νίκη των “ασπρόμαυρων”.

Μετά από το “πέρασμα” από τη Νέα Σμύρνη και το κλείδωμα της τέταρτης θέσης, ο Μαργαρίτης είπε:

«Μετά τη διακοπή δεν είχαμε την κατάλληλη απόδοση στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά με τον Πανιώνιο ήμασταν αυτοί που έπρεπε, έχοντας την κατάλληλη συγκέντρωση παρά τις δυσκολίες που είχε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα, η κατάσταση που περνάει αυτή την στιγμή ο Πανιώνιος είναι δύσκολη, αλλά εμείς χρειαζόμασταν τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την τετράδα και κάναμε τη δουλειά μας».

Για την 4η θέση που εξασφαλίστηκε με τη σημερινή νίκη: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε και ακόμα πιο ψηλά, αλλά και η 4η θέση μας δίνει το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση. Παλεύαμε όλη την χρονιά για αυτό. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και μετά ξεκινάνε τα πλέι οφ, όπου θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι, καθώς έρχονται πιο δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε όπως έχουμε δουλέψει από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες».