«Πολλά λόγια, λίγη δουλειά»

18

Ο Ντούσαν Σάκοτα ήταν φανερά εκνευρισμένος από την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ ενώ χαρακτηριστικά τόνισε πως η ήττα της ομάδας του οφείλεται στην κακή δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των “κιτρινόμαυρων”.

Δείτε χαρακτηριστικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, κέρδισε δίκαια. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως αν ερχόταν και κάποια όχι τόσο καλή ομάδα θα είχαμε πρόβλημα. Αυτό φαινόταν μετά την επιστροφή. Ήμασταν τραγικοί στις προπονήσεις και αυτό ήταν ένα λογικό αποτέλεσμα με όσα έγιναν . Πολλά λόγια, πολλές συνεντεύξεις και λίγη δουλειά. Η ομάδα μπήκε χωρίς ενέργεια, κάτι που συνέβη για δεύτερη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως και μετά το ταξίδι στη Μαδρίτη. Δεν είχαμε καθόλου μυαλό. Δεν είμαστε πολλές φορές έτσι, αλλά δεν θέλω ούτε να δικαιολογήσω, ούτε να συγχωρήσω κανέναν. Είναι επαγγελματίες και ξέρουν».

Για το αν υπάρχει σκέψη για πρόστιμο: «Κάθε συμβόλαιο έχει δύο άκρες. Κάποιες φορές πρέπει να πληρώσεις κι εσύ ένα πρόστιμο. Αυτό θα συζητηθεί. Κάποιες φορές όταν η ομάδα… κοιμάται η μόνη λύση είναι αυτή. Οι παίκτες έχουν κάνει αρκετά πράγματα φέτος, αλλά δεν δικαιολογείται να κάνουν και αυτά που έκαναν σήμερα».

Για το αν έχει συγκεκριμένο παίκτη στο μυαλό του: «Εμείς είμαστε ομάδα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα»

Για το αν διαλέγει αντίπαλο για το Final Four: «Ό,τι φέρει ο Θεός»