«Πολύ δύσκολα για Σόμπι»

Χωρίς τον Σόμπι στην σύνθεση του θα αγωνιστεί πιθανότατα στον δεύτερο προημιτελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής του, Σούλης Μαρκόπουλος. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι και τώρα πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε τον τρόπο για να κερδίσουμε το δεύτερο ματς που θα γίνει στο γήπεδό μας. Πρέπει να το κάνουμε για να πάμε στο τρίτο ματς και να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση», τονίζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος και αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και σε αυτά που πρέπει να κάνει για να φτάσει στη νίκη, υποστήριξε…

«Έχουμε τα προβλήματά μας, κυρίως με την περίπτωση του Sobey που πονάει και δεν ξέρουμε εάν θα τον έχουμε μαζί μας, θέλει να παίξει, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα.

Είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, να επιβάλλουμε στο 100% το παιχνίδι μας και τον δικό μας ρυθμό, να έχουμε τον έλεγχο στα αμυντικά ριμπάουντ και να μην δώσουμε στον αντίπαλο την δυνατότητα να τρέξει στο γήπεδο.

Θα πρέπει να είμαστε και πάλι προσεκτικοί σε παίκτες κλειδιά του αντιπάλου, για να μην δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις στην δική μας ομάδας. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και σε αυτή την προσπάθειά μας ελπίζω ότι θα έχουμε και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας».