Πολύ κακό για το τίποτα… – Τα σενάρια παραμονής

166

Όλες τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν πολλές… φωνές για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο. Ότι δηλαδή, ο μπαμπάς Σούλης, θα κάτσει να χάσει από τον γιο Χάρη Μαρκόπουλο, προκειμένου να σωθεί η ομάδα του.

Αυτό δεν έγινε, αφού ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Κοροίβου. Αλλά και φυσικά ο Σούλης δεν… έριξε τον Χάρη, αφού η ομάδα της Αμαλιάδας δεν έχει υποβιβαστεί ακόμη.

Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:

11. Τρίκαλα 33
12. Αρκαδικός 33
13. Κόροιβος 32

Τα Τρίκαλα να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Basket League, ενώ για να μείνει στην κατηγορία ο Αρκαδικός θα πρέπει να έχει ίδιο αποτέλεσμα με τον Κόροιβο. Οι Αρκάδες, δηλαδή, θα πρέπει είτε να κερδίσουν την ΑΕΚ, εφόσον κερδίσει και ο Κόροιβος το Λαύριο, ενώ μένουν στην κατηγορία ακόμα και με ήττα δική τους, εάν χάσει ο Κόροιβος από το Λαύριο.

Επίσης, σε περίπτωση ήττας των Τρικάλων από τον Απόλλωνα Πάτρας, ήττα του Αρκαδικού από την ΑΕΚ και νίκη του Κόροιβου επί του Λαυρίου, τότε υπάρχει τριπλή ισοβαθμία (Τρίκαλα, Αρκαδικός, Κόροιβος) με τον Κόροιβο να υποβιβάζεται.

Τέλος, η ομάδα της Ηλείας μένει στην κατηγορία μόνο με δική της νίκη κόντρα στο Λαύριο και ήττα του Αρκαδικού από την ΑΕΚ.