«Πράσινο φως» της FIBA στον Άρη!

Η FIBA ενημέρωσε την ΕΟΚ πως μπορεί να εκδώσει δελτία στον Άρη για παίκτες των οποίων το letter of clearance βρίσκεται στην Ελλάδα πριν από τις 3 Δεκεμβρίου 2019!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης η FIBA με επιστολή που έστειλε στην ΕΟΚ της γνωστοποιεί ότι μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων για λογαριασμό του Άρη για παίκτες των οποίων τα letter of clearance βρίσκονταν στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, μέχρι τις 03/12/2019.

Αυτό σημαίνει ότι οι κίτρινοι απέκτησαν τη δυνατότητα έκδοσης δελτίων για τους παίκτες, με τους οποίους έχουν συμφωνήσει, Έλληνες και ξένους, καθώς και με αυτούς που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ΚΑΕ Άρης, επίσης Έλληνες και ξένους.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί αποτέλεσμα της συνάντησης που έλαβε χώρα την περασμένη βδομάδα στην Ελβετία μεταξύ του προέδρου του ΑΣ Άρης και αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και του νομικού συμβούλου του ΑΣ Άρης, Χρήστου Γρόλλιου με τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνό και τους επικεφαλής του Basketball Arbitral Tribunal, Ζόραν Ράντονιτς και Μπέντζαμιν Σίντλερ.

(pressaris.gr)